Volgen van je intuïtie, je eigen pad kiezen, keuzes maken, doen waar je gelukkig van wordt, energie gevers, waar ben je goed in. Veel containerbegrippen en vragen die een mens erg van in verwarring kan brengen en waar je een grote zoektocht begint als je overal antwoorden op wilt hebben.

Als mens, vrouw, partner, moeder, onderwijsprofessional ben ik dit pad gaan bewandelen. Na veel te hebben meegemaakt wat ernstig nadelig was voor mijn gezondheid besefte ik dat ik de regie weer terug wilde over mijn leven. Dit betekende inderdaad keuzes maken, hulp vragen en paden bewandelen die ik gemeden had. Zelfreflectie en op zoek naar wat dan wel.

In de komende periode ga ik blogs schrijven over persoonlijke ervaringen en thema’s die belangrijk zijn voor het terugnemen van de eigen regie in je leven. Ben nu twee jaar op weg en met vallen en opstaan, dat elke dag beter en sneller gaat, durf ik te zeggen dat ik mijn regie voor het grootse deel terug heb en mezelf tot de blije en gelukkigen onder ons mag scharen.
Durf te vragen.